A Trident győzött az F3-ban, a McLaren-tulajdonú versenyző pedig megszerezte az F2 pole pozícióját

A Trident győzött az F3-ban, a McLaren-tulajdonú versenyző pedig megszerezte az F2 pole pozícióját

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hosszabb kihagyás után Imolában tért vissza a Formula-3 és a Formula-2 mezőnye. Az F3-ban remekelt a Trident hazai pályán, az F2-ben pedig invictás pole született.

Az Imola-i versenypályán rendezett Formula-3 időmérő edzésén a Trident csapata dominált, Santiago Ramos szerezte meg az első pole pozíciót, mögötte Leonardo Fornaroli és Sami Meguetounif végzett. A versenyt nagy izgalom előzte meg, hiszen a kvalifikáció során rendkívüli események történtek, többek között Callum Voisin balesete és előzési kísérletek fordultak elő a csapatok között. A végén a Trident örülhetett a sikernek, három pilótájuk az első három helyen végzett, ami nagy sikert jelentett számukra az ImolaGP-n.

A Formula-2 Brazil Nagydíj időmérő edzésén sok izgalom és fordulat történt, a Prema csapat frusztrált volt, amikor az éllovas pozíciót nem sikerült megszerezniük. Zane Maloney vezető helyét Gabriel Bortoleto vette át, míg a Haas fiatal tehetsége, Oliver Bearman ideiglenesen a legjobbnak bizonyult. A verseny végére azonban Isack Hadjar és Joshua Dürksen előzte meg őket a rajtrács első sorában. A Frusztrált Prema végül azért örülhetett, mert a korábban eltávolított Bearman és Antonelli körét visszaállították, így Bearman második, Antonelli pedig negyedik lett az időmérő edzésen.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések